Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation és la tercera entrega de la saga Naruto per PS3 i XBox que sortirà a Espanya el 30 de març. El Naruto és un joc de lluita desenvolupat per CyberConnect2 que es Naruto Ultimate Ninja Storm Generationsbasa en la sèrie d’anime amb el mateix nom. Aquesta edició, Generations, abarca tota la vida del protagonista (i abans i tot) incloent les dues primeres seqüències del joc: Naruto Ultimate Ninja Storm i Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2.

Com ens tenen acostumats, tindrem llibertat per realitzar missions secundàries per demostrar la nostra habilitat en combat, en rastreig o les tècniques ninja. També han millorat el sistema de combats per fer-los més intensos. La versió multijugador es manté en aquesta entrega però, segons CyberConnect2, s’han equilibrat els personatges per millorar-ne l’experiència.

Els principals protagonistes són el Naruto i el Sasuke però també hi ha altres personatges secundaris amb el seu mode història (combats únics i seqüències animades) com: l’Itachi Uchiha, el Minato, el Gaara o el Kakashi. En aquesta entrega hi ha més de 70 personatges que inclouen els bàsics de les dues primeres parts juntament amb altres: el Madara, el Killerbee, els 5 Hokages de Konoha, els Akatsuki, el Danzo, els Kages dels altres països…

Us deixem un tràiler perquè us acabi de convèncer:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s