Syndicate

El dimecres 22 de febrer va sortir al mercat el videojoc de Syndicate per PS3, XBox i PC. Es tracta d’un joc d’acció ambientat en un món futurista (concretament el 2069) en què han desaparegut els governs i les grans corporacions, anomenades Sindicats competeixen pel domini del planeta. Aquests Sindicats han implantat Syndicatexips neurològics a la resta d’humans per poder-los controlar.

Si us en recordeu, Syndicate va sortir al 1993 com una barreja d’acció i tàctica que va tenir molt bona acollida. Més tard, hi va haver una expansió i una nova entrega: Syndicate Wars. En aquesta versió, l’han convertit en un shooter de primera persona. El protagonista, en Kilo, és un assassí a sou del Sindicat EuroCorp.

Com a shooter, és emocionant i impactant, amb grans escenes i gràfics però, segons Meristation, la campanya dura només unes 6 hores. A més, visitem pocs mapes, interactuem amb poca gent i l’argument dels Sindicats i els seus avenços tecnològics podria estar molt més aprofitat. De totes maneres, si el què busques és un shooter aquest no et decebrà (excepte per la durada vaja).

Us deixem amb un tràiler de Syndicate:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s