The Walking Dead

Aquest dilluns 13 de febrer es va estrenar la segona part de la temporada 2 de The Walking Dead (13 capítols). La sèrie tracta sobre les aventures d’un policia, Rick Grimes, que es desperta a l’hospital en un món envaït pels zombis (una mica a l’estil Alice de la peli Resident Evil 2).  De seguida s’uneix a la seva família i uns quants supervivents que intentaran resistir l’apocalipsi zombi.

Després d’una primera The walking deadtemporada espectacular amb un bon pilot de zombis i un argument molt ben aconseguit, la segona entrega es va anar fent cada cop més lenta. Va arribar un moment en què semblava gairebé una telenovel·la amb uns quants monstres de tant en tant. Per sort, a l’últim capítol una gran sorpresa (que no us explicaré per si no ho heu vist) sembla que va desencallar la història.

Espero que en aquesta segona part torni aquella emoció de la primera temporada en què no et podies aguantar entre un capítol i un altre! Segons Robert Kirkman de TV guide “El grupo encontrará algo muy peligroso que le dará un elemento más dinámico e interesante a la próxima mitad de la T2”

Per tots aquells que no heu pogut veure el 8è episodi (el primer de la segona part) el dia de l’estrena, està disponible a Series Yonkis.

I si teniu ganes de participar en el rodatge de la tercera part de la sèrie com a zombis, podeu aconseguir-ho en el concurs que organitza la Fox Espanya en la seva pàgina de Facebook titulada Difunde la muerte.

A més, parlant de sèries, avui comença la 8a temporada de House a la cadena Cuatro. El polèmic doctor iniciarà la temporada des de la presó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s