Final Fantasy XIII-2

Suposo que ja us preguntàveu quan parlaríem d’aquesta segona part de la saga Final Fantasy. De moment, encara estem molt ocupats amb Skyrim ( no tenim tan temps com desitjaríem) però el pròxim joc de la llista seria el Final Fantasy FF XIII-2XIII-2.

Molts usuaris van quedar desencantats amb la saga XIII per ser tan lineal però sembla que Square Enix vol millorar els “errors” de l’anterior títol conservant els personatges, els ambients màgics i els gràfics i vídeos espectaculars. Aquest cop portem la Serah, la germana de la Lighting, i la nostra missió és trobar-la a ella amb l’ajuda del Noel, un amic del futur.  Una de les grans novetats d’aquesta segona part són els viatges en el temps que podrem fer desbloquejant uns Portals.

Ja ho sabeu: tornen les missions secundàries, l’exploració i els entorns laberíntics combinats amb el genial món creat al FF XIII. Sens dubte serà una bona excusa per comprar la guia oficial (ho reconec: m’encanten les guies dels Final Fantasy 😉 ). Plena de dibuixos de personatges, paisatges, monstres i enemics en tamany DINA-4 per no perdre’ns ni una mica d’aquesta aventura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s