In time

In timeUs preocupa arribar tard? Al món de la pel·lícula In time us hauria d’importar.  Avui mateix s’ha estrenat aquesta pel·lícula del director Andrew Niccol (ja feia dies que l’esperàvem). Us explico una mica de què va i espero que aviat us la puguem recomanar (si l’experiència és bona).

Al món de In time, el temps ha substituït els diners com a moneda de canvi, és a dir, els pobres han de lluitar per seguir vivint (treballant, robant o heredant temps) mentre que els rics són gairebé immortals. Tot això canvia quan Will Salas obté inesperadament una bona dosi de temps que li permet accedir al món dels rics amb l’objectiu de destruir aquesta societat tan corrupta.

Us deixem amb el tràiler i la promesa de més notícies!

Editat: Una bona pel·lícula d’acció ambientada en un univers molt ben aconseguit amb la seva pròpia economia. Sembla que el director s’ha fet ressò de les ganes de canviar el món que corren actualment. Trobareu uns quants robatoris de “bancs” (una mica massa senzills), moltes persecucions (com poden córrer amb talons?), acció i una mica de consciència social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s