Call Of Duty: World At War

EL dia 14/11/08 sortirà al marcat un dels shooters més famosos dels últims anys, Call Of Duty: World at War, de la companyia Activision.

Aquest cop ens retornarà als seus orígens, la Segona Guerra Mundial. Concretament en el conflicte del pacífic, per tant, un alt percentatge de l’historia recorrerà a Europa això implicarà deixar de banda els mapes urbans, per centrar-nos a mapes exteriors com les selves. Tot i axis, hi hauran escenaris molt variats.

El joc comença en una situació poc favorables a les nostres causes, ja que estem capturats i torturats per Japonesos. Per sort nostre, serem rescatats per una operació de salvament.

Ara només faltar que surti a la venda i poder disfrutars d’aquest joc.

Sortirar per les plataformes:PS3, PS2, 360, DS, PC i WII.

Per més informació: Call Of Duty 5

4 responses to “Call Of Duty: World At War

  1. volia escriure un comentari ke estigues al nivell del nou call of duty pero es ke nomes se macudeix dir ke sera un dels millors jocs del 2008 segur

    PD: interessant el blog XD

  2. La quantitat d’hores que ens i vam picar amb el 4 esprem poder-ho reptir en aquesta nova entrega.

  3. Pinta bé, però s’ha de recordar que el fa Treyarch, la mateixa companyia que va fer el Call of Duty 3, que no era una gran part precisament. Call of Duty 4 està fet per Infinity Ward.

    Esperem que mantingui el nivell del Modern Warfare en quant a escenaris, jugabilitat,… i que la campanya individual sigui més llarga que el 4, que no és que duri molt.

  4. Sips aixo que comentes ja ho havia sentit, pero diuen que el joc va comensar a desenvolupar-se al mateix temps que el 4, pertant ha tingut algu més de temps, esperem que hagi servit d’algo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s